Am 25, sunt adult! Mmmmmnu! Nu prea…

https://www.thisiscolossal.com/wp-content/uploads/2020/03/relander-2-1472×1472.jpg

Îmi pare nespus de rău să te anunț, dar… cel mai probabil nu! Maturitatea se instalează la dive pe undeva prin jurul vârstei de 28 de ani, iar la divi în jurul vârstei de 34.

Da! Incredibil dar, desființarea ritualurilor de trecere comunitare (eg., armată, coasă, hora în sat, clacă), v-au întârziat vârsta de maturizare. 

OK, și? Ce-s?

R: ceva între… cum ar spune un clasic în viață „ceva care seamănă cu ceva care nu există”.

Mai exact ești o struțo-cămilă! Ceva între ce-o să fii cu adevărat și ce ai vrea să fii.

OK, și? Care-i diferența?

R: cel mai probabil, și cel mai de dorit, acum ai o sursă de venit proprie (ai un job relativ stabil) și,  iar de dorit, pleci din cuib (de lângă mami și tati, da!!!). Asta înseamnă că va trebui să fii responsabil de gestiunea banilor, mai exact de mâncatul de pâine uscata cu Vegeta/mustar/whatever sau de evitatul administratorului care vine la ușă după taxe, pentru că ai mers 3 zile în șir în club sau ți-ai luat geacă ”de firmă” și acum mai ai fix zero lei și 3 bilete de autobuz/o cartela de metrou în buzunar. 

Side note:  Daca pleci 3 zile în Amsterdam la băute ești struțo-cămilă, dacă însă, între două ”cafenele”, te oprești și pe canale și la Van Gogh, începi să dai semne de adult! DA, diferența e fină, stai pe aici și înveți s-o deslușești.

Faci asta deja? OK, ești pe drumul bun. Urmează testul relațiilor (discutăm la alte post-uri)

Mai vizitezi părinții, nașii sau bunicii, după mâncare și ca s-o scoți financiar la capăt? Trișezi! Tot struțo-cămilă ești!!!

Ești adult? Ok, mai treci din când în când pe aici să iei pulsul și să înveți ce ai de făcut cu plozii personali! Ca să n-ajungă să caute singuri soluții pe net, fiindcă ai uitat cum a fost „pe vremea ta”.

Știi deja, nu? Like and share! 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *