Hello gringo, ce mai faci?

Dacă sunt fată/spiridușă/divă citesc postul asta? DA!  Ca să știi de cine să FUGI!

Hey tu, macho!

Ești capabil să proiectezi, cumperi și prepari un meniu pe o săptămână întreagă cu un buget fix dat? Ai idee cum se calca o cămașă? Îți poți coase singur un nasture sau o margine descusută? Știi cum se ține o mătură în mână și când se spală? Știi ce mixtură pui in apa pentru mop și cum storci mopul? Ți-ai spălat vreodata șosetele sau chiloții de mână? La cât timp schimbi lenjeria de pat? Știi ce e ăla un letcon și la ce folosește? Ai schimbat vreo yală în viața ta? Ai montat vreun dulap? Știi la ce folosește șurubelnița de control?

Da, gringo:

Achiziția și prepararea de hrană au înlocuit vânătoarea! Și un meniu omenesc nu însemnă: covrigi, sandwich-uri și pizza. Un bărbat adevărat încă poartă cămăși, deși tot mai mulți par interesați de rochițe… Nu-i funny deloc sa umbli cu chestii rupte, și n-ai încă buget să arunci o haină pentru un nasture căzut sau un tiv desfăcut! (Și, când vei avea, pentru doar atâta stricăciune, las-o lânga ghenă frumos împăturită, n-o arunca! Sigur îi faci cuiva un bine!) Da! Mătură! E cea mai rapidă soluție pentru igienizat un loc. Și da, se spală din timp în timp pentru că se murdărește și se umectează, ca să nu ridici praful! Soluțiile pentru parchet nu curăță bine gresia sau piatra și invers. Și mopul se spală! Și apa se schimbă la fiecare spațiu nou, pentru că mai rău murdărești… Surprizăăăăă, dacă pleci cu iubi undeva și n-ai suficiente schimburi la tine, ce faci? Le porți până se lipesc? Sau o pui pe ea să-ți spele intimele??? La o săptămână lenjeria de pat a unui tânăr normal (Da! Ăla care se aruncă îmbrăcat în pat, mănâncă în pat, își face referatele în pat, etc., etc., etc.) arată cam ca un coteț de găini neigienizat! Nu îndrăznesc să întreb despre reparații domestice, sper doar că ai folosit în viața ta o șurubelniță și-o cheie franceză! Nu de alta, dar până vine meșterul Dorel să schimbe becul, e posibil să nu nimerești periuța de dinți la baie.

Ți-am zis noutăți?

Dacă da, am rugămintea să mergi la mamica și taticu’ acasă și să-i pui să-și facă treaba!!! Între noi fie vorba, dacă nu și-au făcut-o la timp, mă tem că n-o să facă nimic bun nici acum!

Ce rămâne de făcut?

  1. Cel mai simplu- rămâi așa! Nu doare, e simplu și confortabil!
  2. Scoți capul din pungă și te apuci de facut ”chestii”. Nu ”cursuri de dezvoltare personala”, CHESTII la care-ți folosești direcționat și controlat capul și mâinile, în același timp! Da, e complicat, doare, dă și bătăi de cap, posibil să te bântuie și idei precum că ești la fel de util ca un gard viu, dar la final, ai șanse sporite să te reformulezi întâi ca OM, ulterior ca bărbat.

Bine, și cu ce mă aleg? 

Corespunzător alegerilor de mai sus:

  1. Cu o gagică blândă, bună și duioasă care o sa-ți țină loc de mamă. Pănă au să ți se aprindă, de multe ori de plictiseala confortului, calcâiele după una ”drăcoasă”, care n-o să dea doi bani pe tine. După care ne întălnim pe secțiunea de life hacks din blog, la rubrica relații/sex/matrimoniale unde primești sfaturi despre cum să te vindeci de amor;
  2. Cu gagica pe care o meriți! Împreună cu care îți așterni niște drum, cât o ține și ăla, dar măcar sunteți egali și vă străduți amândoi să rezolvați chestiile total neromantice implicate de traiul în doi. (Mă rog, în accepțiunea mea, spălatul vaselor și aspiratul nu-s chiar true romance, dar nu se poate trăi decent fără).  După care ne întâlnim pe secțiunea de life hacks din blog, la rubrica relații/sex/matrimoniale unde primești sfaturi despre cum să te vindeci de amor. Sau poate nu, fiindcă faceți echipă și rezolvați inclusiv o eventuală despărțire, elegant;
  3. Share și like și feedback … d-astea…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *