Râdem, glumim, dar ce facem când părăsim incinta?

 

Photo by Maarten van den Heuvel on Unsplash

Îmi atrăgea atenția unul (una mai exact, și-i mulțumesc pentru asta!) dintre voi că „attention span in social media e de 1,9 secunde”.

Ok, genial! Doar ca vreau să reținem ceva, vă atrag atenția, vă semnalizez cât și, mai ales cum pot , existența postărilor (reamintim  sunt profiler, nu advertiser). Voi citiți titlul în fugă, eventual intrați, poate aruncați un like, smile sau love, eventual și share sau pur si simplu treceți peste sau, și mai simplu, nu intrați în algoritmii SM prin care informațiile ajung la voi.

Bun, lăsăm SM. Și? Dincolo de asta rămâne un fapt banal, Real Life este despre cum îmi împart jucariile cu colegul/a de apartament, despre ce mănânc azi, despre ce alegeri fac, despre vecina nesimțită de la 3 care își lasă gunoiul în fața ușii, în loc sa-l duca la ghenă (Ce-i fac? O bat? O înjur? I-l arunc pe balcon? –  Care e reacția de adult echilibrat adecvată?). 

Ma scuzați, ce „attention span” au astea? Iar poveștile de aici (de pe blog) sunt despre Real Life, aia în care vă e somn și foame și frig, și în care nu e totdeauna minunat să fii singur!

Timpul petrecut aici vă e util doar dacă înțelegeți ce e în jur mai bine și (ideal!!!) dacă mai și aplicați una alta. Altfel e conținut gol si tipic de net. În cazul asta, preferabil ar fi să găsiți ceva mai bun de făcut.

Ritmul și stilul de achiziție informațională  este unul care, din păcate tinde să vă devină mamă, tată, iubire și refugiu. Și Real Life nu este despre asta! Și trebuie sa vă ”construiți” cu puțin mai multă grijă decât like si „1,9 secunde attention span”.

Așa încât vă rog să nu uitați să intrați si singuri pe aici, fără semnalizări tehnologice high class! 

So, like and share! Și comm, ca să știu cum și ce să mai scriu…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *